Zorg

Even weg van de dagelijkse zorg en heerlijk met het gezin of familie ontspannen. Midden in de natuur in een ruim en comfortabel huis, met toch de benodigde faciliteiten.

De Rovershut is gastvrij voor mensen die zijn aangewezen op een rolstoel, rollator of andere fysieke medische hulpmiddelen.

Een warm en gezellig aangepast vakantiehuis

Bij het ontwerp van de Rovershut is nagedacht hoe een warm en gezellig vakantiehuis geschikt kan zijn, zonder dat gasten direct in een gehospitaliseerde woning komen.

Daartoe zijn de gangen en deuren breder gemaakt om met een rolstoel of rollator makkelijk te kunnen bewegen. Zo ook het toilet op de begane grond. Die is ruimer gemaakt om gemakkelijker te bewegen.

De slaapkamer op de begane grond met aangrenzende badkamer maken het verder mogelijk om in aanvullende hulpmiddelen te voorzien voor een aangenaam verblijf. Denk hierbij aan het neerzetten van:

  • hoog-laag-bed
  • tillift
  • douchekrukken
  • drempelhulpen

Hiertoe werken we samen met thuiszorgorganisatie Omring op Texel. Met hen zorgen we er voor dat hetgeen nodig is alvast wordt klaargezet zodat u ontspannen aan uw vakantie begint.

We stemmen graag met u af hoe we invulling kunnen geven aan een ontspannen verblijf in de Rovershut.

We kijken er naar uit.