De Rovershut

Even ertussenuit met het gezin, familie of vrienden? Midden in de Texelse natuur vindt u de Rovershut: een ruim familiehuis met eigen terrein waar u ultiem kunt genieten van de rust op het eiland. De Rovershut bestaat uit twee ruime vakantiehuizen voor 8 personen. Deze zijn ook te combineren tot één groot 16-persoons vakantiehuis.

Boek voor 1-8 personen Boek voor 1-8 personen Boek voor 16 personen Boek voor 16 personen

Rust en comfort

Onze familiehuizen vormen een heerlijk plek in de natuur voor jong en oud. De huizen zijn licht, ruim opgezet en voorzien van alle comfort die u gewend bent. Binnen vindt u een ruime zithoek, open keuken en grote eettafel waar urenlang met z’n allen getafeld kan worden. Wie de deur opent staat direct in de natuur. De tuin en speelweide met schommels, trampoline en voetbalgoals vormen één groot speelparadijs voor de kinderen. Tijd om herinneringen te maken op Texel!

Unieke locatie

Met een verblijf bij de Rovershut kiest u voor een bijzondere locatie op het eiland. Onze familiehuizen liggen op een open plek midden in het Texelse bos. Vanuit de eigen tuin wandelt u zo het aangrenzende bos in. Ook de zee is dichtbij; via de duinen loopt u hier gemakkelijk heen. Op zo’n 3 kilometers afstand liggen de dorpen De Koog en Den Burg met hun gezellige restaurants en winkels.