Over ons

Als echte waddenliefhebbers ontwikkelde zich bij ons de droom voor een fijn familiehuis op Texel. Een mooie plek in de bossen nabij de zee, het strand en de duinen. Een plek waar natuur- en eilandliefhebbers kunnen genieten van het heerlijke eiland. Bovenal een overzichtelijke en rustige plek waar ook gezinnen met kinderen met een autisme spectrum stoornis (ASS) of een verstandelijke beperking kunnen genieten van rust en ruimte.

Historie, nostalgie en sentiment

In 2017 hebben we de Rovershut kunnen overnemen. Een plek met veel historie, nostalgie en sentiment. Ideaal gelegen op een mooie open plek in de bossen, waar de Schotse hooglanders grazen en op loopafstand van het strand. De ideale plek om onze droom waar te maken.

Plek vol begrip

Wij weten als ouders van twee prachtige kinderen - waarvan de oudste klassiek autisme en een verstandelijke beperking heeft - hoe fijn het is als een vakantieverblijf en andere gasten bekend zijn met de uitdagingen waar je als modern gezin met ASS voor wordt gesteld. Voor ons is de Rovershut dan ook een fijn huis waarin het heerlijk toeven is samen met familie of vrienden en waarbij de omgeving begrip heeft dat we soms net even anders zijn.
 
We wensen u een heel fijn verblijf toe.

Suzanne en Imre Kienjet-Laeven

We wensen u een heel fijn verblijf toe

Suzanne en Imre Kienjet-Laeven