Terug

Y Camps Wildlife kamp bij De Rovershut op Texel

07 januari 2021 De Rovershut organiseert in samenwerking met Y Camps in mei weer een wildlife kamp voor kinderen met autismespectrumstoornis (ASS). Dit wildlife kamp vindt plaats in de Rovershut op Texel waar de kinderen met ASS kunnen genieten van een fijne, prikkelarme en veilige vakantie.

Eiland vol met avonturen

Het avontuur op Texel wacht! Voor het Wildlife kamp is er een programma samengesteld met leuke en diverse activiteiten. De kinderen gaan onder andere de welbekende zeehonden spotten, kijken wie de wind op Texel het beste kan trotseren én ontdekken welke kleine beestjes er allemaal wonen in het wad. Naast dit leuke programma is er ook ruimte om de kinderen de extra begeleiding en aandacht te geven die er nodig is. 

 

De Rovershut

Door de ligging aan de rand van het bos en de duinen is De Rovershut een oase van rust. Binnen zijn er genoeg centrale ruimtes en verschillende speel- en rusthoeken te vinden. Dit geeft de kinderen de mogelijkheid om zich terug te trekken van de rest van de groep. In de tuin van de Rovershut is er een grote speelweide te vinden met een trampoline, schommels én voetbalgoals. Achter deze speelweide ligt een groot open veld waar regelmatig de Schotse Hooglanders te vinden zijn. Wie weet komen ze de kinderen ook even begroeten tijdens het Wildlife kamp! 

 

Praktische informatie over het kamp

  • Voor kinderen van 10 t/m 12 jaar met autismespectrumstoornis
  • ma 3 mei – vr 7 mei 2021
  • Aantal nachten: 4
  • Locatie: De Rovershut, Texel, Nederland
  • Prijs: € 450,- 


Meer lezen over Y Camps en aanmelden kan op de website van Y Camps