Terug

Naar Texel met AutiTravel

01 oktober 2020 Met de opening van de Rovershut afgelopen zomer is onze droom uitgekomen: een overzichtelijke en rustige plek waar kinderen met een autisme spectrum stoornis (ASS) of een verstandelijke beperking kunnen genieten. AutiTravel organiseert in juli 2021 een 8-daagse vakantie naar de Rovershut op Texel. Een begeleide reis vol duidelijkheid, structuur, veiligheid én leuke activiteiten op het eiland.

Wie is AutiTravel?

AutiTravel is specialist in het organiseren van begeleide vakanties voor mensen met een autisme spectrum stoornis (ASS) op gemiddeld en hoog niveau. Duidelijkheid, structuur en veiligheid zijn belangrijke kernwaarden tijdens hun vakanties door heel Europa.

8-daagse vakantie naar de Rovershut op Texel

Op 2 juli 2021 gaat een groep van zes reizigers en twee begeleiders acht dagen genieten van waddeneiland Texel. Er zal verbleven worden in één van onze twee ruime 8-persoons vakantiehuizen, vlakbij bos, duinen en strand.

Op het programma

Tijdens de vakantie zijn er een aantal activiteiten gepland, de overige dagen worden in overleg met de reizigers ingedeeld. Op het programma staan twee typische Texelse excursies. Zo gaat er met een gids gewandeld worden door het bijzondere natuurgebied de Slufter. Hier wandel je over de kwelder en waad je door de kreken! Daarnaast gaat een heuse duinboer met het gezelschap op zoek naar de ‘grote grazers’. We maken een ronde door De Geul en de Bollekamer en zien de daar grazende koeien en Exmoor paarden. De boer leert ons te kijken en tot rust te komen, te genieten van de mooie natuur.

Deze begeleide reis naar Texel is te boeken via de website van AutiTravel.